Intresseanmälan

Söderlenbostäder AB

Intresseanmälan

Nedan kan ni göra en intresseanmälan via vårt online-formulär.

Genom att skicka in en intresseanmälan godtar du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter, detta gör vi för att vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter. Uppgifterna ligger kvar så länge din intresseanmälan är aktiv. Du kan närsomhelst kontakta oss och be att vi tar bort din intresseanmälan och dina personuppgifter. När din intresseanmälan inte längre är aktiv gallrar vi alla dina personuppgifter.

Söderlenbostäder AB, 556226-8853, Storgatan 24, 275 75 Lövestad är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag.

Under fliken ”allt om ditt boende” hittar du utförligare information om hur vi hanterar personuppgifter.

Önskar ni istället ladda ner intresseanmälansformuläret för att skriva ut det ska ni klicka här. Fyll då i formuläret, scanna in det och skicka det sedan till oss på e-postadressen: intresseanmalan@soderlenbostader.se

Din intresseanmälan är aktuell i 6 månader. Är du efter denna tiden fortfarande intresserad av en bostad kan du höra av dig så förlänger vi din intresseanmälan.

  Vänligen fyll i alla dina uppgifter nedan

  Datum *

  Personuppgifter (medsökande anges längre ned på sidan)

  Förnamn *
  Efternamn *
  Gatuadress *
  Postnummer *
  Postort *
  Telefon
  Mobil *
  E-post *
  Personnummer *

  Information om nuvarande boende

  Boendeform *
  Hyresvärd
  Telefon hyresvärd

  Information om arbete

  Arbetsgivare / annan sysselsättning *
  Arbetsgivare telefon
  Årsinkomst
  Betalningsanmärkningar *

  ev. annan referens

  Referensens namn
  Referensens telefon

  Önskemål

  Ort *
  Storlek:
  Minst rum & kök *
  Högst rum & kök *
  Hushållet består av:
  Vuxna
  Barn
  Övriga önskemål

  Medsökande

  Eventuell medsökande *
  Förnamn medsökande
  Efternamn medsökande
  Personnummer medsökande
  Telefon medsökande
  Mobil medsökande
  E-post medsökande
  Hyresvärd medsökande
  Hyresvärd telefon, medsökande
  Arbetsgivare medsökande
  Arbetsgivare telefon, medsökande
  Årsinkomst medsökande
  Betalningsanmärkningar medsökande

  Personuppgifter

  De personuppgifter du lämnar till oss kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att administrera din intresseanmälan. Uppgifterna ligger kvar så länge din intresseanmälan är aktiv. Om du inte längre önskar att vi behandlar dina personuppgifter kan du begära att vi raderar dina personuppgifter. Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna göra en bedömning av om du kan godtas som hyresgäst. Genom att lämna en intresseanmälan godtar du att vi kan komma att inhämta uppgifter om dig eller din medsökande från referenspersoner, myndigheter, kreditupplysningsföretag eller liknande. Söderlenbostäder AB, 556226-8853, Storgatan 24, 275 75 Lövestad är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter som vi gör själva eller annat företag gör på vårt uppdrag. Du har rätt att klaga på hur vi behandlar dina personuppgifter till oss eller till Datainspektionen. Du har även rätt att få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig samt rätt att få felaktiga uppgifter rättade. På vår hemsida finns utförligare beskrivning av hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Övrigt

  Din intresseanmälan måste uppdateras inom 6 månader, annars avregistreras intresseanmälan.